SERVER 1

Ljungby, SWE

SERVER 2

Ljungby, SWE

Team24-7 Grundades som hobbyverksamhet av högt intresse av datorer och nätverk. Alla pengar som tjänas går till hyra, el och uppdatering av server datorerna.

Redan sen tidig ålder har jag haft högt intresse utav datorer och nätverk. Spelserver panelen kodades för första gången åt ExoHosting utav mig och Crille som ägare. Efter långtid och många ominstallationer så förlorades all kodning och gjordes om från grunden utav mig.

Den största skillnaden mellan nya och gamla panelen är att den nya ger inte bara ger prestanda förbättringar, den ger även tillgång till att ha hur många backend servrar som helst och 100% support för SteamCMD.

Detta betyder att jag kan hosta vilket spel som helst som går att ladda ner via SteamCMD med minimala förändringar i nurvarande version. Det ger mig stora möjligheter till att hosta nykommande spel utan ansträngning.

Just nu finns det endast 2 personer som har rättighet till panelen, det är mig och Crille. Han driver sajten http://cloudnet.nu/ med hjälp av min skapelse och är full berättigad till att göra det.

På senare tid har jag varit involverad i många C# projekt som inte har lett till så mycket, det sista projektet jag hade var KRYLFILTER. En C# TCP brandvägg för ett spel som heter Silkroad Online. Hade runt 60,000 följare i projektet men blev för mycket att hantera #SOLO.

Team24-7 stängdes sist för att det var för hög förfrågning om svenska spelservar och mina DDoS Skyddade servrar i Frankrike ville inte användas då svensk ISP var det enda som var attraktivt.

Nu är jag tillbaka igen med host i Ljungbys stadsnät med 1000/1000 och har stor kapacitet för att hosta personers spelservrar med hög prestanda.