Varumärket

Hobbyverksamhet

Team24-7 Grundades som hobbyverksamhet av högt intresse av datorer och nätverk. Alla pengar som tjänas går till hyra, el och uppdatering av server datorerna. Redan sen tidig ålder har jag haft högt intresse utav datorer och nätverk. Spelserver panelen är min egen skapelse.

Story time

Efter långtid och många ominstallationer så förlorades all kodning och gjordes om från grunden. Den största skillnaden mellan nya och gamla panelen är att den nya ger inte bara ger prestanda förbättringar, den ger även tillgång till att ha hur många backend servrar som helst och 100% support för SteamCMD.

Detta betyder att jag kan hosta vilket spel som helst som går att ladda ner via SteamCMD med minimala förändringar i nuvarande version. Det ger mig stora möjligheter till att hosta nykommande spel utan ansträngning.

Det finns endast ett nuvarande exempel utav min nya panel, den föråldrade versionen använder en annan spelhosting sajt med modifierad license och utan kredits för min kod.

Gamla projekt

DoctorDDoS(Proxy / Filter), Team24-7.net(Utländsk hostning), KRYLFILTER(MOBA Exploit filter), ExoHosting(CS:S) hosting, ExoHosting(Fil host), mm.

Team24-7.net stängdes sist för att det var för hög förfrågning om svenska spelservar och mina DDoS Skyddade servrar i Frankrike ville inte användas då svensk ISP var det enda som var attraktivt.

Nodes

Nu är jag tillbaka igen med host i Ljungbys stadsnät med 1000/1000 och har stor kapacitet för att hosta personers spelservrar med hög prestanda.